lekker! courgettes!Fontanelle schreef:Courgette ovenschotel: met tomatenpuree, tofu gehakt, aardappls en uiteraard courgettes
klinkt goed , dat moet ik ook maar eens gaan serveren thuis.
Zijn lekker he schorseneren!!! Ze worden idd vet kleverig bij het schoonmaken maar ik vond t altijd wel waardKiwi schreef:Vandaag voor het eerst in mijn leven schorseneren gegeten. Smaakte (met een 'kaas'sausje erover) wel aardig, maar wat een werk om die dingen schoon te maken! Nou ja, misschien nog wel eens voor herhaling vatbaar dus.
http://en.wikipedia.org/wiki/Black_salsifyWanda schreef:Schorseneren????
Ook wel armeluisasperge of keukenmeidenverdriet genoemd. Het eerste omdat ze geschild en qua smaak wel wat van asperges weghebben, het tweede omdat ze inderdaad heel kleverig worden bij het schillen en je er ontzettend vieze handen van krijgt. Gelukkig wist ik dat en had ik boterhamzakjes om mijn handen gedaan.Wanda schreef:Schorseneren????