tompoezen
-
- Site Admin
- Berichten: 8198
- Lid geworden op: ma feb 10, 2003 13:19
- Leefwijze: veganist
- Contacteer:
tompoezen
Iemand een recept voor tompoezen?
http://home.hetnet.nl/~campshuus/PLAATJ ... poezen.gif
Kwam deze wel tegen... maar misschien een geveganiseerd recept?
http://www.twente.nl/recepten/gebak/taa ... oezen.html
Kan ik ipv bladerdeeg denk je filodeeg gebruiken voor bovenkant en onderkant?
http://home.hetnet.nl/~campshuus/PLAATJ ... poezen.gif
Kwam deze wel tegen... maar misschien een geveganiseerd recept?
http://www.twente.nl/recepten/gebak/taa ... oezen.html
Kan ik ipv bladerdeeg denk je filodeeg gebruiken voor bovenkant en onderkant?
-
- Site Admin
- Berichten: 8198
- Lid geworden op: ma feb 10, 2003 13:19
- Leefwijze: veganist
- Contacteer:
Ik weet niet welke Fee bedoelt, maar er bestaat wel veganistische custard. Custard is eigenlijk een soort vanille pudding die je maakt van eigeel, maizena en vanille. Maar er bestaat een supergemakkelijke snelle manier uit een pakje. Volgens mij is die van Molenaartje. Die is vegan, maizena en vanille. Je kunt het met soyamelk maken, maar ook gewoon met water. Ik heb het van het weekend nog gemaakt voor bij de rabarbermoes. Mmmmmm!!!!
Verdiepende vegetarier/veganist
-
- Site Admin
- Berichten: 8198
- Lid geworden op: ma feb 10, 2003 13:19
- Leefwijze: veganist
- Contacteer:
-
- Site Admin
- Berichten: 8198
- Lid geworden op: ma feb 10, 2003 13:19
- Leefwijze: veganist
- Contacteer:
-
- Site Admin
- Berichten: 8198
- Lid geworden op: ma feb 10, 2003 13:19
- Leefwijze: veganist
- Contacteer:
Hoi allemaal,
Heb een eerste poging ondernomen tompoezen te maken. Deze poging is mislukt (snik). Ik had filodeeg genomen en dat in rechthoeken gesneden. Alle rechthoeken heb ik ingevet met gesmolten boter. Toen heb ik stapeltjes van drie gemaakt en die in de oven gedaan (200 graden). Het filodeeg was al na een paar minuten hard (het werden een soort chips) en de laagjes bleven niet goed op elkaar zitten...
Ik ga het nu met bladerdeeg proberen. Denken jullie dat die bladerdeeg oké is? http://www.veganisme.non-profit.nl/foru ... 0746#20746
Groet,
Fee
Heb een eerste poging ondernomen tompoezen te maken. Deze poging is mislukt (snik). Ik had filodeeg genomen en dat in rechthoeken gesneden. Alle rechthoeken heb ik ingevet met gesmolten boter. Toen heb ik stapeltjes van drie gemaakt en die in de oven gedaan (200 graden). Het filodeeg was al na een paar minuten hard (het werden een soort chips) en de laagjes bleven niet goed op elkaar zitten...
Ik ga het nu met bladerdeeg proberen. Denken jullie dat die bladerdeeg oké is? http://www.veganisme.non-profit.nl/foru ... 0746#20746
Groet,
Fee
-
- Site Admin
- Berichten: 8198
- Lid geworden op: ma feb 10, 2003 13:19
- Leefwijze: veganist
- Contacteer:
-
- Berichten: 1377
- Lid geworden op: wo nov 20, 2002 14:05
- Leefwijze: veganist
- Locatie: Drechtsteden
- Contacteer:
Aroma kan ook dierlijke ingredienten bevatten.budha schreef:wat is er mis met aroma?
Bij aroma is het niet verplicht aan te geven welke ingredienten er in zitten.
Dit is waarschijnlijk voortgekomen uit praktische overwegingen, want bijv een appel aroma bestaat uit meer dan 100 ingredienten.
Dat wordt dringen op een etiket.