Woongroep zoekt huisgenoot, Nieuwegein

Moderators: Martine, Rorrim

Plaats reactie
roelb
Berichten: 1
Lid geworden op: di sep 23, 2014 21:28
Leefwijze: veganist

Woongroep zoekt huisgenoot, Nieuwegein

Bericht door roelb »

Wij (Virginie, Roel, Floor, Jeroen en Daniël) zijn op zoek naar een nieuwe huisgenoot. Samen vormen we de woongroep "Lauwe Engel" en maken deel uit van het project Gemeenschappelijk Wonen Nieuwegein. In september komt er een kamer vrij in ons huis, en daarvoor zoeken we een nieuwe bewoner.

Onze woongroep bestaat uit een groot huis met daarin 6 kamers (28 tot 40 m2). We delen een grote woonkamer en keuken, drie badkamers, drie toiletten, een opslagzolder en fietsenberging. We hebben een fijne tuin op het zuiden met terras en (hypothetische) moestuin. Met andere huizen delen we een grasveldje met vuurplaats en schommels. Op 1 september komt een kamer beschikbaar op de eerste verdieping van 32 m2 groot. Je deelt de badkamer op dezelfde verdieping met een andere bewoner.

Het huis staat vlak bij het centrum van Nieuwegein, op vijf minuutjes lopen van het park, +/- 10 kilometer van het centrum van Utrecht en Utrecht Centraal (25 minuutjes per tram, de halte is bijna voor de deur), +/- 10 kilometer van de Uithof en we hebben een Albert Heijn om de hoek.

Het huis wordt bewoond door een leuke groep mensen in de leeftijd van 23 tot 27 jaar. In huis wonen zowel werkenden als studenten, en sommigen zijn druk bezig met beiden. Hobby's zijn divers: sommigen van ons zijn heel erg muzikaal, anderen sporten veel, een paar van ons koken graag, anderen lezen graag, gamen, of zijn gek op films. Wat ons bindt is dat we het heel erg leuk vinden om met elkaar samen te wonen en leven om ons heen te hebben. Het avondeten is hét moment waar we als woongroep samenkomen. Dit is niet verplicht, maar wel erg gezellig.

Wij zoeken een nieuwe huisgenoot in de leeftijd tussen de 20 en 30 jaar - wij verwelkomen zowel werkenden als studerenden. We zoeken een persoon die sociaal en betrokken is, en die een bijdrage wil leveren aan onze woongroep en het GW.

Pas je niet precies in dit plaatje, maar voel je je wel aangesproken, reageer dan ook gerust.

De huur bedraagt momenteel 420,- euro – echter: deze prijs is onder voorbehoud (corporatie kan nog geen definitieve prijs geven). Daarbij komt een bijdrage van 80,- euro in de huiskosten (gas, water, licht, internet, tv, huisboodschappen en ontbijt). Het huis is in beheer van de woningcorporatie Jutphaas (woningnet-inschrijving verplicht, maar is niet vereist om in aanmerking te komen). De kamer komt in aanmerking voor huursubsidie, afhankelijk van leeftijd en inkomen (http://www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/toeslagen/).

Lijkt dit je wat? Stuur dan een berichtje met je motivatie! Als wij ook enthousiast zijn nodigen we je graag uit voor de hospiteeravond om kennis te maken!
Plaats reactie