Marla schreef:Waar halen jullie cashewnoten? Gewoon bij de Ekoplaza, of kan het goedkoper?
De Lidl heeft ze ook. Zakken van 200 gram voor 2,29. Staat zelfs op dat ze geschikt zijn voor veganisten

Een poos geleden waren ze hier op de markt 250 gram voor 2,50, maar dat is al lang niet meer zo. Ik weet niet of dat een seizoensding is of dat ze gewoon duurder geworden zijn, maar misschien de moeite waard om te kijken bij een markt in de buurt. Zoek een goede notenkraam waar ze de noten zelf branden, dan hebben ze ook meestal wel de ongebrande versie, ook al staat die niet uitgestald.
Marla schreef:Ik ben alleen wel bang dat de cashews nog een beetje te grof zijn, ik heb alleen een foodprocessor, geen blender.
Laat je de foodprocessor lang genoeg draaien? Ik heb dit soort kaasdingen nog niet gemaakt, maar het is wel mijn ervaring met andere recepten met noten dat je het veel langer moet laten draaien dan je in eerste instantie denkt.