Kleine groepen maken het verschil

Moderators: Morality, Martine

Plaats reactie
Vleesvervangers
Berichten: 2
Lid geworden op: za sep 19, 2020 12:07

Kleine groepen maken het verschil

Bericht door Vleesvervangers »

Beste leden van dit forum.

Ik zal ons even voorstellen. Wij zijn een groep marketing management studenten die vinden dat de wereld duurzamer worden. Wij geloven dat vegatariërs en veganisten hier bij voorlopen. Wij willen graag een steentje bijdragen doormiddel van populairder maken van vleesvervangers, waardoor de vleesproductie minder wordt. Dit heeft voor ons verschillende motieven, net als voor jullie. Het idee is om nieuwe vleesvervangers op de markt te brengen, om de vleesproductie te kop in te drukken.

Maar wat moeten jullie hier nou mee?
Wij vragen ons af waar jullie tegenaanlopen bij vleesvervangers. Is het te duur? Is het niet zo lekker als vlees (Smaakt vaak nog beter :) ). Zo zijn er nog meer aspecten van belang. Alleen kunnen wij dit niet alleen onderzoeken, wij hebben input nodig van de groepen mensen die hier ervaring mee hebben. Jullie zijn in onze ogen dus ook de experts, en wij willen graag van jullie leren.

Onze vraag is dus, voornamelijk voor de moderators maar ook aan de leden van dit forum: Zouden wij een korte anonieme vragenlijst van 6 vragen mogen posten op dit forum? Overigens zouden wij ook graag contact maken met mensen die hier hun stem over willen laten horen.

Ik hoop dat wij samen onderscheid kunnen gaan maken!

Groeten en een fijne dag,
Ryan, Lene, Daan, Sjoerd en Johan.

Plaats reactie