[vacature] Bont voor Dieren- Allround campaigner (m/v) - 32u

Dit subforum is voor oproepen voor vrijwilligers of vacatures te plaatsen. Of eventueel werkgerelateerde aanbiedingen te plaatsen. Bijvoorbeeld een oproep voor als je een cateraar nodig hebt of juist diensten hebt aan te bieden.

Moderators: Martine, Rorrim

Plaats reactie
Vegantastic
Site Admin
Berichten: 8198
Lid geworden op: ma feb 10, 2003 13:19
Leefwijze: veganist
Contacteer:

[vacature] Bont voor Dieren- Allround campaigner (m/v) - 32u

Bericht door Vegantastic »

Bont voor Dieren beschermt dieren tegen de bontindustrie. Wij zijn van mening dat je dieren niet moet doden om van hun vacht een bontjas te maken. Door het voeren van mediacampagnes en een sterke politieke lobby willen we bereiken dat er geen dieren meer gefokt of bejaagd worden voor bont. Bont voor Dieren krijgt daarbij steun van vele bekende en onbekende Nederlanders. Wij boeken geregeld successen. Zo stemde de Tweede Kamer onlangs voor een nertsenfokverbod en is de handel in zeehondenbont in Europa onlangs verboden. Ons kantoor is gevestigd in Amsterdam. Het team bestaat uit vijf betaalde krachten en enkele vrijwilligers.

Bont voor Dieren is op zoek naar een resultaatgerichte allround campaigner.

Uw rol
In deze functie bent u verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie en uitvoering van campagnes en projecten van Bont voor Dieren. Hierbij werkt u nauw samen met de andere campagnemedewerker en de directeur. Ook ondersteunt u de directeur bij haar andere taken. U hebt een uitvoerende rol bij campagneactiviteiten van Bont voor Dieren. Dat houdt ook in dat u actief deelneemt aan de (publieks)campagnes van Bont voor Dieren. Tevens bent u de coördinator voor onze campagnevrijwilligers. U bent verantwoordelijk voor het up to date houden van de website. U beantwoordt vragen van onze donateurs en andere belangstellenden over de campagnes. U vergaart waar nodig relevante kennis ter voorbereiding van een campagne en archiveert deze op een toegankelijke manier. Daartoe onderhoudt u ook contact met organisaties in binnen- en buitenland die aan dezelfde doelstelling werken. Omdat wij met een klein team werken, neemt u in voorkomende gevallen ook andere klussen op zich. Het betreft kortom een gevarieerde functie.

Uw bagage
U beschikt over een HBO- of universitair diploma en een brede algemene ontwikkeling. Minimaal vier jaar relevante werkervaring is essentieel. U kunt goed organiseren en u werkt efficiënt en resultaatgericht. U bent deadlinebestendig: ook onder tijdsdruk kunt u goed presteren. U begrijpt dat een 9-tot-5-mentaliteit niet bij onze organisatie past.
Vertrouwelijkheid hebt u hoog in het vaandel. Zowel uw Nederlands als Engels is mondeling en schriftelijk uitstekend en u deinst er niet voor terug om naar het buitenland te bellen. U bent in staat het overzicht te bewaren bij een divers takenpakket. U beschikt over sterke sociale en communicatieve vaardigheden. U bent goed in probleemoplossend denken en raakt niet snel in paniek. Kennis van of affiniteit met de modewereld is een pre. U bent aantoonbaar betrokken bij de doelstelling van Bont voor Dieren. Ervaring met het beschermen van dieren en een relevant netwerk strekken tot aanbeveling.

Plaats in de organisatie
U rapporteert en legt verantwoording af aan de directeur.

Ons aanbod
Bont voor Dieren biedt een baan met een afwisselend takenpakket. Het gaat om een tijdelijk contract met reëel uitzicht op verlenging. In deze functie kunt u bovendien uw steentje kunt bijdragen aan een betere wereld. Het aanvangssalaris is afhankelijk van opleiding en werkervaring en bedraagt tussen de € 1.900 en € 2.700 (bruto o.b.v. 40 uur p/w).

Meer weten of direct solliciteren
Bel voor meer informatie met Claudia Linssen, directeur Bont voor Dieren: 020 – 676 66 00. Indien u belangstelling hebt en voldoet aan het profiel, ontvangen we graag uiterlijk 30 november uw sollicitatiebrief met CV. Deze kunt u mailen aan vacature@bontvoordieren.nl" target="_blank t.a.v. de directeur.
Zonder relevante werkervaring heeft het helaas geen zin om op deze vacature te reageren.

Plaats reactie