[vrijwilliger gezocht] Wilde Dieren de tent Uit

Dit subforum is voor oproepen voor vrijwilligers of vacatures te plaatsen. Of eventueel werkgerelateerde aanbiedingen te plaatsen. Bijvoorbeeld een oproep voor als je een cateraar nodig hebt of juist diensten hebt aan te bieden.

Moderators: Martine, Rorrim

Plaats reactie
Jasmijn
Berichten: 3101
Lid geworden op: vr feb 24, 2006 13:32
Leefwijze: veganist
Locatie: Groningen

[vrijwilliger gezocht] Wilde Dieren de tent Uit

Bericht door Jasmijn » di okt 06, 2009 15:54

Beste Dierenvrienden,

Wilde Dieren de Tent Uit is een organisatie waarbij vrijwilligerswerk een belangrijke plaats inneemt. We zijn dan ook enorm blij met de hulp die wij van onze huidige vrijwilligers ontvangen. Toch kunnen wij nog meer hulp gebruiken! Wil jij ook een steentje bijdragen aan onze doelstelling? Reageer dan op één van onderstaande vrijwilligersvacatures of stuur een open sollicitatie!

Speurneus Wilde Dieren (8 uur)
Als speurneus Wilde Dieren ben je verantwoordelijk voor het registreren van wilde dieren in circussen in Nederland. Welke dieren worden in welk circus gebruikt? Als speurneus probeer je je zo goed mogelijk op de hoogte te brengen van de aantallen en soorten dieren die er in circussen in Nederland worden gebruikt. (Gewenste ervaring: word, excel, internet en een goede speurneus!)

Circuslocator (4 uur)
Als circuslocator ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van de online circusagenda op onze website.
(Gewenste ervaring: word, excel en internet.)

Secretaresse (16 uur) Vrijwillig of in stageverband
Als secretaresse ben je verantwoordelijk voor het leveren van secretariële en administratieve ondersteuning van de directie en het bestuur van coalitie Wilde Dieren de Tent Uit. Tevens ben je bereid om diverse andere voorkomende taken ter ontlasting van directie en bestuur uit te voeren.
(Gewenste ervaring: Je bent een organisatietalent en flexibel, en vindt het een uitdaging om uiteenlopende zaken te organiseren.)

Fondsenwerver (8 uur)
Als fondsenwerver werk je mee aan de sponsorings- en donateursactiviteiten in Nederland. Daarnaast voer je activeiten uit om nieuwe donateurs te werven en ben je het aanspreekpunt voor donateurs en begunstigers.
(Gewenste ervaring: enige ervaring met fondsenwerving en/of administratie)

Wellicht tot snel!

Hartelijke groet,

Leonie Vestering
Wilde Dieren de Tent Uit

Plaats reactie