2 muizendames en hun baby's

Deze plek is voor dieren die een thuis zoeken.

Moderators: Martine, Rorrim

Plaats reactie
brammm
Berichten: 3
Lid geworden op: vr apr 25, 2014 17:17
Leefwijze: vegetarier

2 muizendames en hun baby's

Bericht door brammm »

Hoi, ik ben Bram. Ik leef vegetarisch. 3 poezen en een groot nest muisjes met 2 mama's.
Ik wil ooit nog wel eens filosoferen over de vegetarische en ook veganistische leefstijl, maar da's misschien voor een ander topic. Het is in ieder geval misschien wel fijn om hier een plekje te hebben gevonden met gelijkgestemden.

Een tweetal dames Muis is bevallen van elk een achtling. 2 Dierenwinkelmuisjes met weinig vooruitzichten. Wanneer enkele baby’s de kooi wisten te verlaten bij mijn vriend Marco, is familie Muis bij mij komen wonen in een aquarium. Ik wil jullie graag uitnodigen om eens een kijkje te nemen in hun habitat. Het zijn 3 infraroodcamera’s met naar mijn mening relatief gelukkige muizen. Eigenlijk ook weer heel treurig en toch heel mooi . Ik kan er zelf mijn ogen moeilijk vanaf houden. De katten ook niet hahah. (Maar ze mogen er toch alleen naar kijken, en dat gaat wonderbaarlijk goed, het is nu ook een vorm van kitty tv zonder de ‘nieuwheidsfrustraties’ )

http://habitat.siteq.nl/

We zoeken nog een veilig plekje voor de toch al wat moeilijk te plaatsen mannen vanwege hun ‘musk’. Ik heb plannen om ze de 29e te laten sexen door mijn dierenarts, die dit kostenloos wil doen, super!

Ze gaan hoe dan ook niet terug naar ‘de ‘dieren’winkel’’ waar ze naar alle waarschijnlijkheid voor 50 cent op het menu komen van een ander wezen.

Vreemde plaats deze aardbol.

Alvast bedankt,

Gr,

Bram
Let's talk about something weird. http://weirdweirdworld.this.place/

Plaats reactie