Die staat ook op mijn lijstje. Ooit in een verdwaasde bui een kilozak(!) maanzaad gekocht die sindsdien achterin de kast staat. Eens kijken of dat nog goed is.Framboos schreef:Ik heb nog een enorme zak maanzaad liggen die wel eens op mag, dus ik wil een poging doen met dit Poppy seed pull apart bread van Seitan is my motor.
Sowieso wil ik mijn voorraadkast een beetje leeg koken. Ik heb te veel soorten granen en meel die ik ooit eens voor een recept in huis heb gehaald en die sindsdien stof staan te verzamelen. Amaranth, gerst, gierst, twee formaten bulgur, vier soorten rijst, twee soorten tarwemeel, boekweitmeel, teffmeel, rijstmeel, sojameel, kikkererwtenmeel, kastanjemeel, tarwezemelen, haverzemelen, tarwekiemen en nog zo wat. Ik ga denk ik maar veel experimentele pannenkoeken en muffins bakken.
Deze köfte lijken me wel een goeie oplossing voor het bulgur overschot: http://mijnmixedkitchen.blogspot.nl/201 ... kofte.html
Ik wil ook eens een osawacake maken. Die zijn weer helemaal hip geloof ik. Ik zie op allerlei blogs recepten voorbij komen. Dat is een mooie bestemming voor een deel van mijn rijstcollectie (ik houd eigenlijk niet zo van rijst, dus waarom heb ik er in vredesnaam zo veel van gekocht?).
Ook maar weer eens deze flensjes maken: http://vegetus.nl/dosas-indiase-flensje ... -en-rijst/