- half pakje sojatoo slagroom
- half pakje chocovla van provamel
- 3 lepels pindakaas (chunky)
- 5 lepels cacao (of iets meer)
- scheutje maple siroop (kan ook iets anders zijn soms doe ik ook caramel siroop ofzo

- 1 teaspoon vanilla extract (als ik nog vanille stokjes heb liggen doe ik dan er anders in)
- klein snufje baking soda (nadat ik hier las dat het ijs nadat het in de vriezer heeft egstaan, dan minder hard word en merk wel dat het iets helpt)
- en voor de lekkerbek

Slagroom mixen tot het stevig is, dan de chocolade vla, en pindakaas. Even goed mixen, dan de rest toevoegen (op de choco snippers na) en in de ijsmachiene!! Als de ijsmachiene al 10 aanstaat dan even de chocolade erbij indoen, dan weet je zeker dat eht niet naar de bodem zakt.
Het kijkt helemaal niet zo nauw je doet gewoon zoveel van alles erin, wat je lekker lijkt. Misschien wel n beetje een cal. bom maar wel erg lekker
