Gisteren aten we rijst met roergebakken groente uit de tas (kool, wortel, prei), ui, knof, verse gember, restje witte aubergine uit Frankrijk en reepjes
voorgemarineerde tofu. Beetje teriyakisaus uit Puur Plantaardig erdoor, maar daar was ik niet kapot van.
http://farm9.staticflickr.com/8439/7975 ... 2f57_m.jpg
Erbij een salade van ijsbergsla uit de tas, gele & zwarte tomaat uit FR, komkommer, augurk, walnoot, hennepzaadjes die we zindag hadden gescoord op de Pure Markt in A'dam en een dressing met als basis een restje van Bryanna Clarkes cheezy sauce.
http://farm9.staticflickr.com/8317/7975 ... eae7_m.jpg
Vanavond wordt het eenvoudige koolsalade uit een kookboekje van Eethuis Iris, de tomaten-courgettekoekjes uit Veganomicon
die Dani laatst ook maakte en 'rijst met pit'. Waarschijnlijk met een venkelsalade als we nog verse basilicum op de kop kunnen tikken vandaag.